Miami neporažen že 12 tekem, Campana podvaja, uvrstitev v končnico ni sanje

Comments · 22 Views

Miami neporažen že 12 tekem, Campana podvaja, uvrstitev v končnico ni sanje

Nogometni dresi za otroke Odkar so se pridružili Messi, Busquets, Alba, Gomez, Farias in drugi, je Inter Miami od 22. julija odigral 11 tekem v severnoameriškem ligaškem pokalu, odprtem pokalu in MLS. V igri so ostali neporaženi in osvojili prvo prvenstvo v zgodovini moštva. , se uvrstil v finale odprtega pokala in na 3 ligaških tekmah dosegel 2 zmagi in 1 remi.
Kljub temu je bilo med dnevom mednarodne tekme 9 igralcev, vključno z Messijem, Martinezom in Callenderjem, Poceni otroški Nogometni dresi kompleti  vpoklicanih v svoje reprezentance. Martinu je manjkalo vsaj 8 glavnih igralcev, zaradi česar je moral začeti znova. Ne le to, ta bitka je pravo srečanje, saj se ekipi še nikoli nista pomerili.
Na 11 tekmah, ki jih je odigral Messi, je Inter Miami dosegel 30 golov, kar je v povprečju 2,72 gola na tekmo.Na 26 ligaških tekmah, preden se je pridružil Messi, je Inter Miami dosegel le 28 golov, kar je v povprečju 1,1 gola na tekmo. https://www.nogometnidresiotroke.com/Kako rešiti problem doseganja zadetkov, je svoj odgovor podal Martino.
Martino je izbral formacijo 4231, s Campano kot sredino, za njim pa so se zvrstili Robbie Robinson, Farias in Stefanelli. Tej ofenzivni kombinaciji je očitno manjkalo tiho razumevanje, Miami International v prvih 24 minutah ni dobil strela, Callenderjeva napaka pa je nasprotniku omogočila, da je zlahka povedel.
Od 25. minute tekme se je tekma začela v času Campane. Najprej je ustvaril enajstmetrovko in jo takoj zadel. V 1. minuti sodniškega dodatka prvega polčasa je Yedlinov predložek pomagal Campani zadeti z glavo. Miami International Overtaken rezultat.
V 60. minuti so znova prišle do izraza izkušnje Busquetsa, ki je hitro izvedel prosti strel in podal za Fariasa. Nato je Pulido vrnil točko gostujoči ekipi,https://www.nogometnidresiotroke.com/ Inter Miami pa je na koncu prišel do ključne zmage s 3:2.
Po porazu nad Kansas Cityjem je Inter Miami podaljšal niz neporaženosti na 12 tekem. Obenem je to prvič, da je Inter Miami v ligi zmagal brez Messija po 13. maju.
Na isti tekmi je D.C. United remiziral s San Josejem, kar pomeni, da se je točkovni zaostanek med Inter Miamijem in njimi zmanjšal na 6 točk. S 6 točkami zaostanka in 2 tekmama v prednosti je Inter Miami že upal na izenačenje z D.C. United!

Comments
contentstudio