Den 17-åriga stjärnan lyser i Barcelona, ​​​​och Kubas lyser i Champions League!

Comments · 13 Views

Den 17-åriga stjärnan lyser i Barcelona, ​​​​och Kubas lyser i Champions League!

Matchtröjor FotbollI fotbollsvärlden får uppkomsten av nya stjärnor alltid människor att lysa. Nyligen, i Champions League-kvartsfinalen mellan Barcelona och Paris Saint-Germain, var det en sådan ny stjärna som lyste i publiken, det var den 17-årige Barcelona-backen Kubas.
Det här spelet är utan tvekan ett hårt test för Kubas, eftersom han står inför en kraftfull attacklinje från Paris Saint-Germain med stjärnor som Mbappe. Den unge försvararen skrämdes dock inte av denna scen utan visade istället en mognad och stabilitet som motsäger hans ålder.
I den första halvleken var Kubas prestation imponerande. Hans försvar var stabilt, han gjorde många framgångsrika rensningar och hans passningsprecision var så hög som 92,59 %. En sådan prestation gör det svårt att tro att han bara är en 17-årig ung spelare.
Under andra halvlek var Kubas prestation fortfarande enastående. Han gjorde många framgångsrika steals på mittfältet och i defensiven,Fotbollströja barn och visade utmärkt defensiv medvetenhet och förmåga. Efter hela matchen räckte hans prestation för att folk skulle komma ihåg hans namn.
Cubas prestation var ingen flash i pannan. Han har varit enastående sedan debuterade i La Liga i januari i år. Även om detta bara är hans 15:e framträdande i Barcelonas första lag och hans andra framträdande i Champions League, är hans prestation tillräckligt för att få folk att se fram emot hans framtida utveckling.Billiga Fotbollströjor Självklart är fokus i detta spel inte bara Kubas prestanda. Även om Paris Saint-Germain förlorade matchen är deras prestationer också värda beröm. Även om Mbappe inte gjorde ett mål under hela matchen var även andra anfallares prestation iögonfallande. Särskilt mittfältaren Vitinha, hans allroundprestation visade hans stora potential i framtiden.
Dessutom visade Antoine Griezmann i en annan match också sin styrka igen. Med sin utmärkta fotbolls-IQ och sina färdigheter skapade han många målchanser och hjälpte laget att vinna.
Dessa två matcher tillät oss inte bara att se framväxten av unga spelare, utan också tillät oss att se charmen och oförutsägbarheten med fotboll. Under de kommande dagarna har vi anledning att förvänta oss att dessa unga spelare kommer att fortsätta att glänsa på fotbollsplanen och ge oss fler spännande matcher och ögonblick.

Comments