Manchester United pripelje glavne prvake in v treh letih doseže Premier League in Champions League

Comments · 29 Views

Manchester United pripelje glavne prvake in v treh letih doseže Premier League in Champions League

Nogometni dresi za otroke Odkar je sir Ratcliffe prevzel Manchester United, so bile spremembe v ekipi očitne.Obnova oziroma rekonstrukcija stadiona Old Trafford se je začela z ustreznimi deli in je prejela močno lokalno podporo. Menjave v vodstvu se postopoma zaključujejo, jasni pa so že kandidati za več pomembnih funkcij, ki skrbijo za vsakodnevne zadeve ekipe.
Jason Wilcox je bil nekoč izjemen igralec. Kot glavni igralec Blackburna je z angleško legendo Alanom Shearerjem osvojil naslov prvaka Premier lige, kasneje je bil izbran v angleško reprezentanco in bil močan tekmec na krilnem položaju.Poceni otroški Nogometni dresi kompleti Zaradi preštevilnih poškodb pa je dvakrat izpustil evropski pokal in izgubil možnost dokazovanja na tekmovanju. Po upokojitvi je dolgo časa delal za Manchester City in nekoč delal kot direktor treningov mladih Manchester Cityja, dokler ni zapustil ekipe in se pridružil Southamptonu v prejšnji sezoni.
Manchester United je torej v dobrih dveh mesecih potrdil kar tri ključne položaje zadolženih za nogometne zadeve. Izvršni direktor je Berada, ki je prišel iz Manchester Cityja, v svojih zgodnjih letih je bil zadolžen za komercialne zadeve v Barceloni, kasneje pa je postal komercialni direktor Manchester Cityja in glavni operativni direktor. Direktor nogometa je Ashworth, ki je prišel iz Newcastla, v zgodnjih letih pa je delal za angleško reprezentanco, Brighton in druge ekipe. Wilcox je tehnični direktor in pričakuje se, da bo poročal direktorju nogometa in bo odgovoren zanj.
Seveda ni nobene ovire, da bi se pridružil Berada, ki čaka na prevzem funkcije julija, medtem ko se bosta Ashworth in Wilcox soočila s težavo, to je konkurenčno zaščitno klavzulo, znano tudi kot "vrtnarski dopust", če Brez zadostnega nadomestila, če se bosta s starim klubom dogovorila, se v roku enega leta ne bosta mogla ukvarjati z nogometnim delom. Poroča se, da je Manchester United začel pogajanja z Newcastlom in Southamptonom, v upanju, da bodo čim prej dosegli dogovor, tako da bosta lahko nogometni direktor in tehnični direktor poleti začela novi službi.
Kratkoročno se morda ne bo mogla dvigniti, https://www.nogometnidresiotroke.com/vsaj kvalifikacije za prihodnjo ligo prvakov so skoraj razbite. Po "kopiranju" Manchester Cityja pa naj bi imel Manchester United dovolj moči, da se v treh letih poteguje za naslov prvaka v Premier League in Ligi prvakov. Ratcliffe je poudaril, da se bo Manchester United zagotovo vrnil na prvo mesto v Evropi in celo svetu, a bo za vse potreben čas. Identifikacija treh pomembnih kadrov prav tako odraža odločenost in hitro ukrepanje La Jue.Še vedno lahko optimistično zaupamo v prihodnost Manchester Uniteda.

Comments