Turkiets tre tröjor har varit nästan oförändrade i fyra år

Comments · 13 Views

Turkiets tre tröjor har varit nästan oförändrade i fyra år

Matchtröjor FotbollDet turkiska landslaget tillkännagav nyligen tröjorna för sommarens Europacup. Som ett resultat av detta har de tre uppsättningarna tröjor under de senaste fyra åren varit nästan oförändrade, vilket har väckt heta diskussioner bland fans hemma och utomlands. De kritiserade formgivarna för att vara "för lat" och "tröjorna har inte förändrats alls, vilket gör att folk blir förvånade".
Turkiet led tre raka förluster i gruppspelet i den senaste Europacupen, rankades botten och slogs ut. I Qatar-VM förlorade laget mot Portugal i kvalslutspelets semifinal och misslyckades med att kvalificera sig. I EM-kvalet 2024 var Turkiet i samma grupp som Kroatien, Wales och andra lag. Det uppnådde 5 segrar,Fotbollströja barn 2 oavgjorda och 1 förlust, och gick vidare till Europacupen som första plats i grupp D.Nyligen tillkännagav det turkiska landslaget sin nya tröja för Europacupen 2024. Hemmetröjan är huvudsakligen vit med en röd horisontell rand på bröstet och den turkiska flaggan ovanför. Dessutom är bortatröjan röd,Billiga Fotbollströjor vilket troget återger den traditionella färgen.
Designen på Türkiyes hemmatröja har dock väckt stor uppmärksamhet. På sociala nätverkssajter skrev vissa medier: "Kan du se skillnaden i Turkiets tre senaste tröjdesigner?" och publicerade ett foto på hemmatröjorna från 2020, 2022 och denna Europacup placerad sida vid sida. Bakgrundsfärgen är vit, de röda ränderna och nationalflaggans placering har inte ändrats.De få ändringarna är designen på kragen och placeringen av sponsorns logotyp.

Comments