27. krog nove sezone La Lige: Barcelona edina vodilna?

Comments · 17 Views

27. krog nove sezone La Lige: Barcelona edina vodilna?

Nogometni dresi za otroke Bitka Lige prvakov med Real Madridom in Barcelono je seveda največja pozornost La Lige v tej sezoni. Toda poleg hude konkurence za Ligo prvakov obstaja še ena huda konkurenca, in to so prvi štirje sedeži v La Ligi. Med njimi je veliko pozornosti pritegnila predstava obeh ekip na zadnjih tekmah.
Ta teden je bila zasedba Barcelone zaradi tekme proti Athletic Bilbau močno okrnjena, več glavnih igralcev pa je bilo na žalost poškodovanih, vključno z osrednjim vezistom De Jongom in mladim genijem Pedrijem. Poleg tega je bil Garvey tudi že sezono upokojen, kar je nedvomno velik udarec za ekipo Alvara Xavija.Omeniti velja, Poceni otroški Nogometni dresi kompleti da je imela Barcelona na tekmi proti Athletic Bilbau nekaj težav v napadu. Kljub temu, da je imela trenerja prve postave Xavija in strelca Arsenala Lewandowskega, je Barcelona imela težave pri izkoriščanju priložnosti za zadetek na tekmi.
Za primerjavo, Real Madrid je imel bolj prilagodljive ofenzivne metode proti Celti Vigo, zlasti igralci, kot sta Noel Bellingham in Isco Alcaraz, so se izkazali bolje. Bellingham je nekoč dosegel gol za Real Madrid, a je v tem dvoboju sodnik napačno ocenil njegov zmagoviti zadetek, zaradi česar galaktikom ni uspelo zmagati.Na splošno je ta tekma potrdila tekmovalni odnos med Real Madridom in Barcelono v Ligi prvakov in La Ligi. Obe ekipi se trudita po najboljših močeh ohraniti vodilni položaj, a izzivi, s katerimi se soočajo, postajajo vse hujši.Za Barcelono se morajo ne samo bolj potruditi, da bi napredovali, ampak se morajo tudi izogniti poškodbam igralcev. https://www.nogometnidresiotroke.com/Sploh ob odsotnosti glavnih igralcev prve postave se morajo izboljšati tudi rezervisti in mladi igralci.Za Real Madrid mora ekipa še naprej pokazati odlično predstavo v obrambi in še naprej iskati boljše napadalne metode. V tem obračunu z Barcelono je Bellinghamova predstava dokazala njegov ključni položaj v ekipi.

Comments