Temni konj Premier lige se dviga, Roma je dobila tri zaporedne tekme

Comments · 112 Views

Temni konj Premier lige se dviga, Roma je dobila tri zaporedne tekme

Nogometni dresi za otroke V Premier ligi je Roma dosegla tri zaporedne zmage in tako v evropski nogometni svet prinesla dobre novice. Hkrati je 17-letni nadarjeni igralec Marc Giu dosegel ključni gol v španski ligi in rešil Barcelono.
AC Milan je izgubil proti Juventusu na eni tekmi in izgubil prvo mesto. V tej napeti igri je imel AC Milan očitno večjo globino, vendar je bil Yoshio izključen v prvem polčasu, kar je Juventusu zagotovilo prednost. Kljub Locatellijevemu zmagovitemu golu se je AC Milan z dvema zaporednima porazoma v tej sezoni odrekel prvemu mestu.
Trenutno so Inter Milano, Poceni otroški Nogometni dresi kompleti  AC Milan in Juventus le še ena tekma oddaljeni od boja za naslov prvaka. To je visoko intenzivno tekmovanje, ki ga v Premier ligi v zadnjih dveh letih redko vidimo.
Na drugih tekmah Napoli ni izpadel, kar je dobra novica.
Barcelona je v ključni tekmi premagala Athletic Bilbao z 1:0, rešitelj pa je postal 17-letni Marc Giu. Zadel je v 34 minutah za zmago Barcelone. Mladi igralec je svoj prvi gol v španski ligi dosegel v pičlih 34 sekundah, njegova predstava pa je pritegnila pozornost.
Roma je na eni tekmi premagala Monzo z 1:0. V prvem polčasu je bil D'Ambrosio izključen z rdečim kartonom, a je Roma vseeno zdržala pritisk, zmagoviti gol je v zadnjem trenutku dosegel Shalawi, zaradi česar je Mourinho pokleknil ob slavju in Roma osvojila tri točke. niz.
Aston Villa je premagala West Ham s 4:1 in je le še dve točki oddaljena od prvega mesta. Villa je postala temni konj. Bili so v coni izpada, https://www.nogometnidresiotroke.com/ko je Emery prevzel lansko sezono, vendar so v tej sezoni naredili velik napredek.
Leverkusen je na eni tekmi premagal Wolfsburg z 2:1, dosegel je sedem zmag in en remi ter začasno vodil pred Bayernom iz Münchna za dve točki. Gilasi je postal strelski stroj Ville, dosegel je 14 golov.
Monaco se je z zmago nad Lensom z 2:1 povzpel na vrh lestvice pred Paris Saint-Germainom.

Comments