33-letni Kroos je navdušil celotno ekipo: Real Madrid bo z njim zagotovo zmagal

Comments · 112 Views

33-letni Kroos je navdušil celotno ekipo: Real Madrid bo z njim zagotovo zmagal

Nogometni dresi za otroke 33-letni Toni Kroos je še vedno pomemben člen Real Madrida. 7. oktobra je španski medij Relevo napisal članek, v katerem je razkril kratko zgodbo o Real Madridu: Kroos je na treningu Real Madrida vedno osupnil celotno ekipo. Mladi igralci, ki so pravkar napredovali v prvo ekipo, so bili šokirani nad Crossovo natančno podajo in mojstrskim podajanjem.
V sezoni 2023-24 trener Real Madrid Carlo Ancelotti 442 postavo, štirje mladi igralci Valverde, Joan Armene, Poceni otroški Nogometni dresi kompleti Camavinga in Bellingham tvorijo sredino. Toda na dveh oktobrskih tekmah: zmagi s 3:2 nad Neapljem v Ligi prvakov in zmagi s 3:0 nad Girono na tekmi za prvo mesto La Lige, se je Cross vrnil v začetno postavo in odigral vlogo poveljnika Real Madrida. .
Relevo zahodnih medijev je razkril, da čeprav Kroos ni več nepremagljiva glavna sila, nihče v slačilnici Real Madrida ne dvomi v sposobnosti K8. Pri zmagi nad Girono s 3:0 so po podaji Kroosa Joanu Armeniju njegovi soigralci objeli nemškega superzvezdnika, pri zmagi s 3:2 nad Neapljem v ligi prvakov, ko je bil Kroos zamenjan, so njegovi soigralci in navijači ploskali.
V vadbeni bazi Real Madrida Valdebebas ima Kroos velik ugled.
Insajder je za relevo povedal: "Na treningu je Cross še vedno eden najboljših na svetu. Če bo igral, bo zmagal. https://www.nogometnidresiotroke.com/" To je ocena Crossa s strani njegovih soigralcev.
Relevo je razkril zanimivo zgodbo: Real Madrid ima vsako sezono vedno skupino mladih, ki jih navduši Cross. Ko so mladi igralci prvič stopili na trening prve ekipe Real Madrida, sta jih najbolj navdušila Kroosova igra nog in vizija. Iker Bravo v zadnji sezoni in Militao v prvih letih sta postala Crossova "navijača".
Soigralci so komentirali Kroosa: "Hodi in igra na igrišču in še vedno dominira nad vsem."
Na igrišču so Crossove podaje tako natančne, kot so izmerjene. V bitki z Girono je Crossu uspelo 78 od 81 podaj s 96-odstotno uspešnostjo,https://www.nogometnidresiotroke.com/ na stadionu Maradona (proti Neaplju) je Crossu uspelo 50 od 52 podaj, na madridskem derbiju pa je Crossu uspelo 79 podaj. je bil uspešen 78-krat.
Kroos žoge ne poda le varno. V prejšnji sezoni v petih glavnih evropskih ligah je Cross v povprečju dosegal 11,6 agresivnih podaj na tekmo, kar je bilo več kot De Bruyne. Kroosova pogodba z Real Madridom poteče 30. junija prihodnje leto, nemški zvezdnik pa bo morda razmišljal o neposredni upokojitvi. Če pa je Cross pripravljen igrati še eno leto, Real Madrid z veseljem ponudi podaljšanje pogodbe.

Comments