Trije glavni novi igralci Barcelone so rešili dolgoletne težave ekipe

Comments · 104 Views

Trije glavni novi igralci Barcelone so rešili dolgoletne težave ekipe

Nogometni dresi za otroke Končal se je prvi krog skupinskega dela UEFA Lige prvakov, za Barcelono, ki se že dve leti ni uvrstila v izločilne boje Lige prvakov, je bila v prvem krogu letošnje sezone polna ognja in nasprotnika premagala s 5:0. Njihov borbeni duh je zelo močan, cilj je tudi zelo jasen, prvi je osvojitev prvega mesta v skupini in napredovanje v izločilne boje, veselijo pa se ga lahko tudi navijači Barcelone, saj vsaj do zdaj Barcelonini trije glavni novi igralci so rešili dolgoletne kronične težave ekipe.
Vsaka ekipa ima določeno Poceni otroški Nogometni dresi kompleti  specifičnost pri zaposlovanju in Barcelona ni nobena izjema. Vendar delo zaposlovanja ekipe ne poteka gladko. V mnogih primerih bo prišlo do prekletstva, to je ekipe. Vedno ni igralca, ki bi lahko igral v eno mesto, a ta sezona se je šele začela, vsaj v prvih krogih lahko vidimo, da Barcelona že vrsto let ne zna rešiti težav na treh položajih, zdaj pa ima najmočnejšo okrepitev.
Kot kapetan Manchester Cityja ima Gundogan svojo izjemno in izjemno stran. Prihod v Barcelono je še močnejši. Potem ko sta Xavi in ​​Iniesta odšla,https://www.nogometnidresiotroke.com/ se je Jingdongan zanašal na lastne izkušnje in sposobnost igranja na sredini. Prav tako so ga navijači imeli za SD različico Xavija. Navsezadnje je Jingdongan igral pomembno vlogo vloga v celotni vezni vrsti. Njegove operativne sposobnosti imajo veliko podobnosti s Xavijem in je tudi igralec, ki ga Barcelona zelo potrebuje, saj bi se morali vezisti pod vodstvom Guardiole lahko nemoteno vključiti v Barcelono. Gundogan je dober primer.
Ni zanikati, da je Guardiola prišel iz Barceloninega mladinskega trening kampa, njegov celoten sistem podajanja in nadzora pa je prav tako imel koristi od stoletja starega sistema igre Barcelone. Ne glede na to, ali je v Barceloni,https://www.nogometnidresiotroke.com/ ​​​​Bayernu ali zdaj Manchester Cityju, ima Guardiolin igralni sistem prisotnost Barcelone.
Mnogi ljudje pravijo, zakaj Barcelona rada uvaja igralce iz Manchester Cityja? Ali je to zato, ker je sistem, ki ga je Guardiola zgradil pri Manchester Cityju, lahko nemoteno povezan z Barcelono? Poleg Gundogana je še en igralec, ki je pomembna okrepitev Barcelone, in to je Cancelo.
Cancelo se je Barceloni pridružil kot posojen in se zelo dobro izkazal na desni strani, kar je bila pomembna okrepitev Barcelonine desnice, rešila pa je tudi dolgoletno trdovratno težavo Barcelonine desnice.
Toda za Felixa navijači pravzaprav niso preveč pomirjeni. Liga se je šele začela, liga prvakov pa je odigrala šele prvi krog skupinskega dela. https://www.nogometnidresiotroke.com/Za Felixovo predstavo lahko rečemo, da je izven kroga, toda ali je to njegova predstava Kaj pa blisk navdiha?
Pravzaprav ima Barcelona veliko izjemnih igralcev v ofenzivi na levi, vključno z Villo, Henryjem in Neymarjem. Toda po odhodu Neymarja Barcelona že dolgo ni imela ostrega ofenzivca, kot je Felix. Lahko rečemo, da Prihod Felixa je rešil pomemben problem na levi ofenzivni liniji Barcelone.

Comments
contentstudio