Omejena izdaja dresa Celtics "Striped Jersey" ob 120. obletnici

Comments · 23 Views

Omejena izdaja dresa Celtics "Striped Jersey" ob 120. obletnici

Adidas Nogometni dresi za otroke  se je povezal s škotskim klubom Celtic, da bi lansiral posebno omejeno serijo dresov za praznovanje 120. obletnice kluba z njegovimi ikoničnimi zeleno-belimi vodoravnimi črtami.
Ta povratni zeleno-beli dres je popolno vozilo za poklon Celticovim kultnim zeleno-belim vodoravnim črtam že 120 let in je brezčasna klasika.Poceni otroški Nogometni dresi kompleti Celticovi igralci in navijači že dolgo vežejo tesno vez, ena najmočnejših vezi pa je dres, ki ga ponosno nosijo na igrišču in izven njega.
Ne glede na to, kam greš,https://www.nogometnidresiotroke.com/ zeleno-belo vodoravno črtasto majico iz Glasgowa takoj prepoznaš v množici, je simbol Celtica in eden najbolj prepoznavnih simbolov v svetu športa.
Od dneva, ko so vodoravne črte predstavili ekipi 15. avgusta 1903, so Hoopsi doživeli veliko neverjetnih trenutkov in spominov, https://www.nogometnidresiotroke.com/vključno z enim najbolj ikoničnih klubskih nepozabno podobo velikega kapetana Billyja McNeilla, ki dvigne evropski pokal leta 1967 oblečen zeleno-belo črtasto srajco.
Ta klasični dres omejene izdaje je oda zelenim in belim vodoravnim črtam iz Glasgowa, brezčasen dodatek k garderobam naših najzvestejših navijačev.

Comments
contentstudio