Majica Lens Away 2023-24

Comments · 200 Views

Majica Lens Away 2023-24
Majica Lens Away 2023-24

Nogometni dresi za otroke Svetovno priznana portna znamka PUMA in francoski klub RC Lens (RC Lens) sta se po razkritju domačega dresa prejnji teden z drznim marketinkim pristopom Ponosni na na 'kup pepela' in nevarnost, v kateri smo,Poceni otroki Nogometni dresi kompleti odločili, da Na poti "hoda na 'kup pepela' in na daljavo" je bil predstavljen nov gostujoči dres ekipe za sezono 2023-24.
Nov dres bo igralcem pomagal nositi barve "Blood and Gold (Sang et Or)" zunaj regije Artois, s čimer bodo začeli gostovanje v novi sezoni.
Ob predstavitvi dresa sta se PUMA in klub odločila poudariti ključni element življenja nogometnega kluba ne glede na to,https://www.nogometnidresiotroke.com/ ali gre za amatersko ali profesionalno ekipo, je avtobus sestavni del vsakega izleta ob koncu tedna.
Med potjo se je na avtobusu postopoma vzpostavila povezanost ekipe in medsebojna intimnost. V Lensu je ta ekipa delovala skupaj in nov dres je simbol celotne ekipe, v novi sezoni bodo li na 'pico' in e dlje.
Kombinezon ima črn osnovni ton,https://www.nogometnidresiotroke.com/ ki ga dopolnjujejo tanke rdeče in rumene dvobarvne navpične črte, njegova podoba pa je poklon klasičnemu gostujočemu dresu sredi devetdesetih let prejnjega stoletja. tevilni detajli obogatijo plasti dresa, med katerimi najbolj izstopa rdeč vratni izrez.
Tako kot domači dres se tudi PUMA pokloni navijačem, ki so veliko prispevali k Lensovemu podprvaku na gostujočem dresu. Besede "DANS LE MALHEUR OU LA GLOIRE (bodisi v nesreči ali uspehu)" so jasno napisane na ovratniku. viden del dresa. Besede izvirajo iz dobro znane pesmi navijačev "On est l (Mi smo tukaj)",https://www.nogometnidresiotroke.com/ besedilo te pesmi se pojavi na vseh treh kompletih za sezono 2023-24, kar kaže, da so navijači neomajni ne glede na situacijo Neomajna podpora za odnos ekipe.
Dres je izdelan iz 100-odstotno reciklirane poliestrske tkanine s klasično tehnologijo za odvajanje znoja dryCELL, https://www.nogometnidresiotroke.com/mrežasta struktura pa optimizira udobje in zračnost.

Comments
contentstudio